Anettes massageterapi

Skåne län

Information

600820-XXXX är organisationsnummer för företaget Anettes massageterapi. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Anettes massageterapi är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Höör som är den kommunen som Anettes massageterapi finns i.

Anettes massageterapi har varit registrerat sedan 2004-09-23 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-08-26 vill man istället veta hur det står till med momsen för Anettes massageterapi så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-08-26.

Anettes massageterapi är och det finns flera bolag i Höör som också är .

Firmatecknare för Anettes massageterapi är följande:

Vill ni komma i kontakt med Anettes massageterapi så kan ni göra det på telefon genom 0413-29033 eller genom brev på följande adress:

Massageterapi Stavgång

Det finns olika personer som har en koppling med Anettes massageterapi och det är Nilsson, Ingrid Anette som är född 1960 och har titeln Innehavare av enskild firma,