TF Development

Skåne län

Information

601021-XXXX är organisationsnummer för företaget TF Development. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som TF Development är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Höör som är den kommunen som TF Development finns i.

TF Development har varit registrerat sedan 2000-01-27 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1999-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för TF Development så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1999-01-01.

TF Development är och det finns flera bolag i Höör som också är .

Firmatecknare för TF Development är följande:

Vill ni komma i kontakt med TF Development så kan ni göra det på telefon genom 070-5851934 eller genom brev på följande adress:

Konsultverksamhet inom utveckling av industri och instrument elektronik företrädesvis inom följande områden: - Syrsystem för plastindustrin - Styr och övervakningssystem för marina enheter (fartyg oljeplattformar). - Styrsystem för steckkodsskrivare i industriapplikationer. - Instrumentelektronik för mätning av reologiska storheter inom plast kemteknisk industri. - Medicinsk instrumentelektronik. - Stöldskydds system för detaljhandeln.

Det finns olika personer som har en koppling med TF Development och det är Frick, Thomas Erik som är född 1960 och har titeln Innehavare av enskild firma,