KE PLÅTSLAGERI

Skåne län

Information

610817-XXXX är organisationsnummer för företaget KE PLÅTSLAGERI. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som KE PLÅTSLAGERI är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Höör som är den kommunen som KE PLÅTSLAGERI finns i.

KE PLÅTSLAGERI har varit registrerat sedan 1993-04-19 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för KE PLÅTSLAGERI så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1993-01-01.

KE PLÅTSLAGERI är och det finns flera bolag i Höör som också är .

Firmatecknare för KE PLÅTSLAGERI är följande:

Vill ni komma i kontakt med KE PLÅTSLAGERI så kan ni göra det på telefon genom 0413-33200 eller genom brev på följande adress:

Plåtslageri och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med KE PLÅTSLAGERI och det är ERIKSSON, KAJ ANDERS som är född 1961 och har titeln Innehavare av enskild firma,