HI & HO MUSIC

Skåne län

Information

610905-XXXX är organisationsnummer för bolaget HI & HO MUSIC. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som HI & HO MUSIC är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Höör som är den kommunen som HI & HO MUSIC finns i.

HI & HO MUSIC har varit registrerat sedan 1989-02-27 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1989-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för HI & HO MUSIC så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1989-01-01.

HI & HO MUSIC är och det finns flera bolag i Höör som också är .

Firmatecknare för HI & HO MUSIC är följande:

Vill ni komma i kontakt med HI & HO MUSIC så kan ni göra det på telefon genom 0413-558720 eller genom brev på följande adress:

Musikproduktion, komposition, arrangering, musik- framträdanden samt försäljning och installation av musikutrustning och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med HI & HO MUSIC och det är Sjöberg, Jan Anders som är född 1961 och har titeln Innehavare av enskild firma,