Filips Bygg Firma i Tjörnarp

Skåne län

Information

620812-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Filips Bygg Firma i Tjörnarp. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Filips Bygg Firma i Tjörnarp är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Höör som är den kommunen som Filips Bygg Firma i Tjörnarp finns i.

Filips Bygg Firma i Tjörnarp har varit registrerat sedan 2007-05-15 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-04-19 vill man istället veta hur det står till med momsen för Filips Bygg Firma i Tjörnarp så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-04-19.

Filips Bygg Firma i Tjörnarp är och det finns flera verksamheter i Höör som också är .

Firmatecknare för Filips Bygg Firma i Tjörnarp är följande:

Vill ni komma i kontakt med Filips Bygg Firma i Tjörnarp så kan ni göra det på telefon genom 0451-62862 eller genom brev på följande adress:

Bygg, riv, renovering, markarbeten.

Det finns olika personer som har en koppling med Filips Bygg Firma i Tjörnarp och det är Filipowski, Grzegorz Jerzy som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma,