Nathells BC Arbete

Skåne län

Information

640311-XXXX är organisationsnummer för företaget Nathells BC Arbete. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Nathells BC Arbete är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Höör som är den kommunen som Nathells BC Arbete finns i.

Nathells BC Arbete har varit registrerat sedan 2004-06-28 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-01-22 vill man istället veta hur det står till med momsen för Nathells BC Arbete så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-01-22.

Nathells BC Arbete är och det finns flera bolag i Höör som också är .

Firmatecknare för Nathells BC Arbete är följande:

Vill ni komma i kontakt med Nathells BC Arbete så kan ni göra det på telefon genom 0413-22314 eller genom brev på följande adress:

Gräv-, mark- och schaktarbeten med egen maskin.

Det finns olika personer som har en koppling med Nathells BC Arbete och det är Nathell, Hans Edvin Mikael som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma,