Brasans Ved och Skogstjänster

Skåne län

Information

640409-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Brasans Ved och Skogstjänster. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Brasans Ved och Skogstjänster är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Höör som är den kommunen som Brasans Ved och Skogstjänster finns i.

Brasans Ved och Skogstjänster har varit registrerat sedan 1997-04-02 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-06-19 vill man istället veta hur det står till med momsen för Brasans Ved och Skogstjänster så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-06-19.

Brasans Ved och Skogstjänster är och det finns flera verksamheter i Höör som också är .

Firmatecknare för Brasans Ved och Skogstjänster är följande:

Vill ni komma i kontakt med Brasans Ved och Skogstjänster så kan ni göra det på telefon genom 0413-22631 eller genom brev på följande adress:

Skogsarbeten.

Det finns olika personer som har en koppling med Brasans Ved och Skogstjänster och det är Viebke, Leif Jörgen Michael som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma,