Proforma Juridisk Byrå

Skåne län

Information

661031-XXXX är organisationsnummer för bolaget Proforma Juridisk Byrå. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Proforma Juridisk Byrå är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Höör som är den kommunen som Proforma Juridisk Byrå finns i.

Proforma Juridisk Byrå har varit registrerat sedan 1996-02-13 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1999-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Proforma Juridisk Byrå så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Proforma Juridisk Byrå är och det finns flera bolag i Höör som också är .

Firmatecknare för Proforma Juridisk Byrå är följande:

Vill ni komma i kontakt med Proforma Juridisk Byrå så kan ni göra det på telefon genom 0413-24710 eller genom brev på följande adress:

Juridiska uppdrag konsultation.

Det finns olika personer som har en koppling med Proforma Juridisk Byrå och det är Johnsson, Per Henrik Niklas som är född 1966 och har titeln Innehavare av enskild firma,