Vorpaliens Naturhälsa

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Höör och Vorpaliens Naturhälsa är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Vorpaliens Naturhälsa är ett av dem. Statusen för Vorpaliens Naturhälsa är att Bolaget är aktivt.

Vorpaliens Naturhälsa är ett Enskild firma och skapades 2008-10-02. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Höör där bolaget finns i jobbar för att bolag som Vorpaliens Naturhälsa ska trivas.

Vorpaliens Naturhälsa är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-08-24. I Höör så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Naturterapi och massage.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Vorpaliens Naturhälsa är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-08-24.

Idag är Vorpaliens Naturhälsa och det finns flera bolag som är det idag i Höör.

Vill man komma i kontakt med Vorpaliens Naturhälsa så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0451-62127.

.

De som är på något sätt har med Vorpaliens Naturhälsa är Bengtsson, Kristina Karin Elisabeth som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vorpaliens Naturhälsa har 670828-XXXX som sitt organisationsnummer.