LIVSKRAFT

Skåne län

Information

671021-XXXX är organisationsnummer för verksamheten LIVSKRAFT. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som LIVSKRAFT är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Höör som är den kommunen som LIVSKRAFT finns i.

LIVSKRAFT har varit registrerat sedan 2002-02-02 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-10-22 vill man istället veta hur det står till med momsen för LIVSKRAFT så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-10-22.

LIVSKRAFT är och det finns flera verksamheter i Höör som också är .

Firmatecknare för LIVSKRAFT är följande:

Vill ni komma i kontakt med LIVSKRAFT så kan ni göra det på telefon genom 0451-62126 eller genom brev på följande adress:

Konsultationer per telefon som medium (klärvoajant person) samt bedriva kursverksamhet och föredrag inom samma område.

Det finns olika personer som har en koppling med LIVSKRAFT och det är Lindh, Ann Christel som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma,