Staffan Lidbecks Veterinär Praktik

Skåne län

Information

Staffan Lidbecks Veterinär Praktik är ett företag som finns i Höör. I Staffan Lidbecks Veterinär Praktik finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lidbeck, Staffan som är född 1968 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Staffan Lidbecks Veterinär Praktik så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Staffan Lidbecks Veterinär Praktik på telefon .

Veterinär vård. Träning av rid- och galopp hästar. Tväling av rid- och galopp hästar. Utbildning av ryttare och hästar. Försäljning av hästar. Uppfödning av hästar. Uppstallning av hästar.

Idag är Staffan Lidbecks Veterinär Praktik av bolagstypen Enskild firma.

Staffan Lidbecks Veterinär Praktik är ett av många företag som finns i Skåne län och Höör arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Staffan Lidbecks Veterinär Praktik innehar ej F-skattsedel och Staffan Lidbecks Veterinär Praktik är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Staffan Lidbecks Veterinär Praktik så är det följande:

Staffan Lidbecks Veterinär Praktik har 680612-XXXX som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.