Olanderssons Skogs Service

Skåne län

Information

690328-XXXX är organisationsnummer för företaget Olanderssons Skogs Service. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Olanderssons Skogs Service är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Höör som är den kommunen som Olanderssons Skogs Service finns i.

Olanderssons Skogs Service har varit registrerat sedan 1994-08-25 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Olanderssons Skogs Service så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Olanderssons Skogs Service är och det finns flera bolag i Höör som också är .

Firmatecknare för Olanderssons Skogs Service är följande:

Vill ni komma i kontakt med Olanderssons Skogs Service så kan ni göra det på telefon genom 0451-62552 eller genom brev på följande adress:

Arbeta med skogsåtgärder såsom plantering, röjning, avverkning och utkörning av virke.

Det finns olika personer som har en koppling med Olanderssons Skogs Service och det är Olandersson, Nils Stefan som är född 1969 och har titeln Innehavare av enskild firma,