Crash, Boom, Bang, Musikproduction

Skåne län

Information

Crash, Boom, Bang, Musikproduction hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Höör som är den kommunen där Crash, Boom, Bang, Musikproduction finns. I Höör så finns det många olika Enskild firma och i Skåne län så finns det ännu fler Enskild firma. Crash, Boom, Bang, Musikproduction tillhör bolagstypen Enskild firma och bolaget har F-skatt vilket Crash, Boom, Bang, Musikproduction har haft sedan 2000-09-25. Crash, Boom, Bang, Musikproduction har funnits sedan och 2001-01-29 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Crash, Boom, Bang, Musikproduction så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på .

Höör arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Crash, Boom, Bang, Musikproduction har idag 690501-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Crash, Boom, Bang, Musikproduction

Ljudinspelning, mastering, CD-framställning, trycksaker (omslag), framställning av websidor till Internet, radio- och TV-reklam, filmljudanläggning, musikutövning, undervisning, arrangering av musik och producent.

I Crash, Boom, Bang, Musikproduction så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Solaas, Karl Joseph Maikel som är född 1969 och har titeln Innehavare av enskild firma, .