Pizzabagaren Kebabhouse-Höör

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Höör och Pizzabagaren Kebabhouse-Höör är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Pizzabagaren Kebabhouse-Höör är ett av dem. Statusen för Pizzabagaren Kebabhouse-Höör är att Bolaget är aktivt.

Pizzabagaren Kebabhouse-Höör är ett Enskild firma och skapades 2000-01-14. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Höör där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Pizzabagaren Kebabhouse-Höör ska trivas.

Pizzabagaren Kebabhouse-Höör är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-01-27. I Höör så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Pizzeria och kebabrestaurang.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Pizzabagaren Kebabhouse-Höör är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-01-27.

Idag är Pizzabagaren Kebabhouse-Höör och det finns flera verksamheter som är det idag i Höör.

Vill man komma i kontakt med Pizzabagaren Kebabhouse-Höör så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0413-20301.

.

De som är på något sätt har med Pizzabagaren Kebabhouse-Höör är Görmüs, Tahir som är född 1969 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Pizzabagaren Kebabhouse-Höör har 691209-XXXX som sitt organisationsnummer.