Ekonomi och redovisning Anders Alm

Skåne län

Information

Ekonomi och redovisning Anders Alm är ett av många bolag som finns i Höör. Det är nämligen den kommunen som Ekonomi och redovisning Anders Alm finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Ekonomi och redovisning Anders Alm är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1996-01-01.

Ekonomi och redovisning Anders Alm som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1996-08-12. Men sedan 1996-01-01 så har Ekonomi och redovisning Anders Alm varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Ekonomi och redovisning Anders Alm så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0413-20663.

Höör arbetar för att bolag som Ekonomi och redovisning Anders Alm ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Ekonomi och redovisning Anders Alm. Det finns flera bolag i Skåne län.

Förekommande redovisningstjänster, ekonomiska konsultupdrag, bokslut och revision, deklarationshjälp och ekonomisk rådgivning.

Firmatecknare för Ekonomi och redovisning Anders Alm är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Ekonomi och redovisning Anders Alm och det är följande personer, Alm, Sven Anders som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Ekonomi och redovisning Anders Alm är 701001-XXXX.