Bostadsrättsföreningen Julius

Skåne län

Information

Bostadsrättsföreningen Julius hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Höör som är den kommunen där Bostadsrättsföreningen Julius finns. I Höör så finns det många olika Bostadsrättsförening och i Skåne län så finns det ännu fler Bostadsrättsförening. Bostadsrättsföreningen Julius tillhör bolagstypen Bostadsrättsförening och företaget har ej F-skatt. Bostadsrättsföreningen Julius har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Bostadsrättsföreningen Julius så kan ni göra det genom att skicka er post till Majorsg. 13 A, 243 31, Höör men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0413-27527.

Höör arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Bostadsrättsföreningen Julius har idag 716438-9178 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -Bjerager, Knud Peter Gösta -Nordén, Per Staffan är den som för stunden ansvarar för Bostadsrättsföreningen Julius

Att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i föreningens hus upplåta bostäder åt medlemmarna till nyttjande utan begränsning till tiden.

I Bostadsrättsföreningen Julius så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Andersson, Anne Beryl Margareta som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Bjerager, Knud Peter Gösta som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Mattisson, Annika Helene som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Meier, Klas Åke Göran som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordén, Per Staffan som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Kollén, Mats Ola Bertil som är född 1966 och har titeln Suppleant.