Hälsocompagniet i Öresund

Skåne län

Information

Hälsocompagniet i Öresund är ett av många företag som finns i Höör. Det är nämligen den kommunen som Hälsocompagniet i Öresund finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Hälsocompagniet i Öresund är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2006-10-12.

Hälsocompagniet i Öresund som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2000-09-08. Men sedan 2006-10-19 så har Hälsocompagniet i Öresund varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Hälsocompagniet i Öresund så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0413-21960.

Höör arbetar för att företag som Hälsocompagniet i Öresund ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Hälsocompagniet i Öresund. Det finns flera företag i Skåne län.

Konsultverksamhet inom friskvård. Träning, kostrådgivning, massage och hälsoprofilbedömning. Massagebehandlingar samt nagelvård dvs manikyr och förlängning.

Firmatecknare för Hälsocompagniet i Öresund är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Hälsocompagniet i Öresund och det är följande personer, Johannesson, Sara Katarina som är född 1973 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Hälsocompagniet i Öresund är 730831-XXXX.