SolidMind

Skåne län

Information

741018-XXXX är organisationsnummer för företaget SolidMind. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som SolidMind är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Höör som är den kommunen som SolidMind finns i.

SolidMind har varit registrerat sedan 2006-09-23 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-09-07 vill man istället veta hur det står till med momsen för SolidMind så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-09-07.

SolidMind är och det finns flera bolag i Höör som också är .

Firmatecknare för SolidMind är följande:

Vill ni komma i kontakt med SolidMind så kan ni göra det på telefon genom 040-938877 eller genom brev på följande adress:

Firmans verksamhet är Mekanisk konstruktion och prototyp- tillverkning. Mediaproduktion för framställning av grafiskt material.

Det finns olika personer som har en koppling med SolidMind och det är Olsén, Emil Matthias som är född 1974 och har titeln Innehavare av enskild firma,