Bostadsrättsföreningen Höörsbo

Skåne län

Information

Bostadsrättsföreningen Höörsbo är ett av många verksamheter som finns i Höör. Det är nämligen den kommunen som Bostadsrättsföreningen Höörsbo finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Bostadsrättsföreningen Höörsbo som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1952-11-29.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till SÖDERGATAN 37, 243 31, Höör. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Bostadsrättsföreningen Höörsbo så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Höör arbetar för att verksamheter som Bostadsrättsföreningen Höörsbo ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Bostadsrättsföreningen Höörsbo. Det finns flera verksamheter i Skåne län.

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i föreningens hus upplåta bostäder åt medlemmarna till nyttjande utan tidsbegränsing. Medlems rätt i föreningen på grund av sådan upplåtelse kallas bostadsrätt. Medlem som innehar bostadsrätt kallas bostadsrättshavare.

Firmatecknare för Bostadsrättsföreningen Höörsbo är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -Brantberger, K D -Jonasson, Nailia Nelly.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Bostadsrättsföreningen Höörsbo och det är följande personer, Berndt, Rolf Ane som är född 1928 och har titeln Ordinarie ledamot, Brantberger, K D som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Hansen, Peter Andreas som är född 1982 och har titeln Ordinarie ledamot, Jonasson, Nailia Nelly som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Sylvi Marianne som är född 1931 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Vivi Eleonora som är född 1926 och har titeln Suppleant.

Organisationsnummer för Bostadsrättsföreningen Höörsbo är 742000-0197.