Halla Vattenförsörjning Ek förening

Skåne län

Information

Halla Vattenförsörjning Ek förening är ett bolag som finns i Höör. I Halla Vattenförsörjning Ek förening finns det lite olika personer som är förknippade och det är Björkman, Karin Elisabeth Cecilia som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Carlsson, Bengt Sune Helmer som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Johannesson, Arvid Per Ingvar som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Bengt Eric Krister som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Pålsson, Eva Carina som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Landin, Bengt Oskar som är född 1942 och har titeln SuppleantLarsson, Ingegerd Gunilla som är född 1946 och har titeln Suppleant, .

Vill man kunna komma i kontakt med Halla Vattenförsörjning Ek förening så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Halla Vattenförsörjning Ek förening på telefon 0415-62250.

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intresse genom att utföra, driva och underhålla anläggningar för vattenförsörjningen och, om föreningsstämman så beslutar, andra gemensamma nät såsosm t.ex. avlopp och bredband, till medlemmarnas fastigheter inom föreningens geografiska verksamhetsområde i Höörs kommun samt bedriva med sagda förenlig verksamhet.

Idag är Halla Vattenförsörjning Ek förening av bolagstypen Ekonomisk förening.

Halla Vattenförsörjning Ek förening är ett av många bolag som finns i Skåne län och Höör arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Halla Vattenförsörjning Ek förening innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Halla Vattenförsörjning Ek förening är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1997-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Halla Vattenförsörjning Ek förening så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Carlsson, Bengt Sune Helmer -Johannesson, Arvid Per Ingvar -Pålsson, Eva Carina

Halla Vattenförsörjning Ek förening har 742000-2292 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.