Milab Mikael Larsson i N.Rörum

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Höör och Milab Mikael Larsson i N.Rörum är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Milab Mikael Larsson i N.Rörum är ett av dem. Statusen för Milab Mikael Larsson i N.Rörum är att Bolaget är aktivt.

Milab Mikael Larsson i N.Rörum är ett Enskild firma och skapades 1999-03-09. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Höör där företaget finns i jobbar för att företag som Milab Mikael Larsson i N.Rörum ska trivas.

Milab Mikael Larsson i N.Rörum är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01. I Höör så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bilverkstad, viss tillverkning. Entrepreandverksamhet inom bygg och anläggning.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Milab Mikael Larsson i N.Rörum är momsregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01.

Idag är Milab Mikael Larsson i N.Rörum och det finns flera företag som är det idag i Höör.

Vill man komma i kontakt med Milab Mikael Larsson i N.Rörum så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0413-550453.

.

De som är på något sätt har med Milab Mikael Larsson i N.Rörum är Larsson, Sven-Åke Mikael som är född 1975 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Milab Mikael Larsson i N.Rörum har 750125-XXXX som sitt organisationsnummer.