Sveriges Vandrarhem i Förening Ek. för.

Skåne län

Information

Ekonomisk förening finns det flera av i Höör och Sveriges Vandrarhem i Förening Ek. för. är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Sveriges Vandrarhem i Förening Ek. för. är ett av dem. Statusen för Sveriges Vandrarhem i Förening Ek. för. är att Bolaget är aktivt.

Sveriges Vandrarhem i Förening Ek. för. är ett Ekonomisk förening och skapades 1999-05-03. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Höör där bolaget finns i jobbar för att bolag som Sveriges Vandrarhem i Förening Ek. för. ska trivas.

I Höör så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intresse genom att tillhandahålla och genomföra gemensamma marknadsföringsåtgärder samt främja ökat samarbete medlemmarna emellan.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Sveriges Vandrarhem i Förening Ek. för. är momsregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01.

Idag är Sveriges Vandrarhem i Förening Ek. för. och det finns flera bolag som är det idag i Höör.

Vill man komma i kontakt med Sveriges Vandrarhem i Förening Ek. för. så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0413-553450.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Karlsson, John Fredrik Daniel -Nordström, Ingrid Lotta Agneta.

De som är på något sätt har med Sveriges Vandrarhem i Förening Ek. för. är Adolfsson Gomaa, Anna Maria som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Edman, Pia Birgitta Marit som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Gunnar Erik Arne som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, John Fredrik Daniel som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Knutsson, Thomas som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Linnér, Roger Weiny Johan som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamotNordgren, Ingela Carina Marianne som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordström, Ingrid Lotta Agneta som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Sörlin, Otto Urban som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot.

Sveriges Vandrarhem i Förening Ek. för. har 769604-2352 som sitt organisationsnummer.