Kaptenshöjdens Technical Service

Skåne län

Information

Kaptenshöjdens Technical Service är ett företag som finns i Höör. I Kaptenshöjdens Technical Service finns det lite olika personer som är förknippade och det är Jakobsson, Erik Gustav som är född 1980 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Kaptenshöjdens Technical Service så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Kaptenshöjdens Technical Service på telefon 070-2552439.

Bolaget skall utföra konsulttjänster åt process- och verkstadsindustrin inom alla deras verksamhetsområden, utveckla produkter med inriktning mot process- och verkstadsindustri. Hushållsnära tjänster samt friskvård. Köpa och sälja värdepapper, äga och förvalta fast och lös egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Kaptenshöjdens Technical Service av bolagstypen Enskild firma.

Kaptenshöjdens Technical Service är ett av många företag som finns i Skåne län och Höör arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Kaptenshöjdens Technical Service innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-08-23 och Kaptenshöjdens Technical Service är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-09-06.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Kaptenshöjdens Technical Service så är det följande:

Kaptenshöjdens Technical Service har 800702-XXXX som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.