GLAS OCH BYGGSERVICE CLAES ANDERSSON HANDELSBOLAG

Skåne län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Höör och GLAS OCH BYGGSERVICE CLAES ANDERSSON HANDELSBOLAG är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och GLAS OCH BYGGSERVICE CLAES ANDERSSON HANDELSBOLAG är ett av dem. Statusen för GLAS OCH BYGGSERVICE CLAES ANDERSSON HANDELSBOLAG är att Bolaget är aktivt.

GLAS OCH BYGGSERVICE CLAES ANDERSSON HANDELSBOLAG är ett Handelsbolag och skapades 1989-11-07. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Höör där företaget finns i jobbar för att företag som GLAS OCH BYGGSERVICE CLAES ANDERSSON HANDELSBOLAG ska trivas.

I Höör så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Glasmästeri- och byggnadsrörelse.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att GLAS OCH BYGGSERVICE CLAES ANDERSSON HANDELSBOLAG inte är momsregistrerat.

Idag är GLAS OCH BYGGSERVICE CLAES ANDERSSON HANDELSBOLAG och det finns flera företag som är det idag i Höör.

Vill man komma i kontakt med GLAS OCH BYGGSERVICE CLAES ANDERSSON HANDELSBOLAG så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0415-51268.

; BOLAGSMÄNNEN VAR FÖR SIG.

De som är på något sätt har med GLAS OCH BYGGSERVICE CLAES ANDERSSON HANDELSBOLAG är ANDERSSON, CLAES GÖRAN som är född 1948 och har titeln Bolagsman, LYSELL ANDERSSON, KERSTIN BRITT-MARI som är född 1950 och har titeln Bolagsman, .

GLAS OCH BYGGSERVICE CLAES ANDERSSON HANDELSBOLAG har 916437-4424 som sitt organisationsnummer.