FIRMA S OCH G JOHNSSONS MÅLERI HANDELSBOLAG

Skåne län

Information

FIRMA S OCH G JOHNSSONS MÅLERI HANDELSBOLAG hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Höör som är den kommunen där FIRMA S OCH G JOHNSSONS MÅLERI HANDELSBOLAG finns. I Höör så finns det många olika Handelsbolag och i Skåne län så finns det ännu fler Handelsbolag. FIRMA S OCH G JOHNSSONS MÅLERI HANDELSBOLAG tillhör verksamheterstypen Handelsbolag och verksamheten har F-skatt vilket FIRMA S OCH G JOHNSSONS MÅLERI HANDELSBOLAG har haft sedan 1994-01-01. FIRMA S OCH G JOHNSSONS MÅLERI HANDELSBOLAG har funnits sedan och 1980-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till FIRMA S OCH G JOHNSSONS MÅLERI HANDELSBOLAG så kan ni göra det genom att skicka er post till Tjörnarpsv. 12, 243 33, Höör men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0413-23506.

Höör arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

FIRMA S OCH G JOHNSSONS MÅLERI HANDELSBOLAG har idag 916438-5917 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för FIRMA S OCH G JOHNSSONS MÅLERI HANDELSBOLAG

Måleriverksamhet

I FIRMA S OCH G JOHNSSONS MÅLERI HANDELSBOLAG så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Johnsson, Kerstin Lena Ingegerd som är född 1952 och har titeln Bolagsman, Johnsson, Rolf Göran som är född 1950 och har titeln Bolagsman, .