HTC HEMTEC HANDELSBOLAG

Skåne län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Höör och HTC HEMTEC HANDELSBOLAG är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och HTC HEMTEC HANDELSBOLAG är ett av dem. Statusen för HTC HEMTEC HANDELSBOLAG är att Bolaget är aktivt.

HTC HEMTEC HANDELSBOLAG är ett Handelsbolag och skapades 1987-10-07. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Höör där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som HTC HEMTEC HANDELSBOLAG ska trivas.

HTC HEMTEC HANDELSBOLAG är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01. I Höör så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Import och försäljning av hemelektronik, spel och leksaker samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att HTC HEMTEC HANDELSBOLAG är momsregistrerat och det har de varit sedan 1989-01-01.

Idag är HTC HEMTEC HANDELSBOLAG och det finns flera verksamheter som är det idag i Höör.

Vill man komma i kontakt med HTC HEMTEC HANDELSBOLAG så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0413-20637.

Bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med HTC HEMTEC HANDELSBOLAG är Sjöholm, Claes Gunnar som är född 1968 och har titeln Bolagsman, Sjöholm, Karl Åke som är född 1963 och har titeln Bolagsman, .

HTC HEMTEC HANDELSBOLAG har 916550-5430 som sitt organisationsnummer.