Nova Skylt Handelsbolag

Skåne län

Information

916579-1519 är organisationsnummer för företaget Nova Skylt Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Nova Skylt Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Höör som är den kommunen som Nova Skylt Handelsbolag finns i.

Nova Skylt Handelsbolag har varit registrerat sedan 1988-01-18 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Nova Skylt Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Nova Skylt Handelsbolag är och det finns flera bolag i Höör som också är .

Firmatecknare för Nova Skylt Handelsbolag är följande:
Firman tecknas ensam av -Östgren, Peter

Vill ni komma i kontakt med Nova Skylt Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0416-13766 eller genom brev på följande adress:
Sjöbogården , 275 39, Sjöbo

Handel med skyltar samt service av dito.

Det finns olika personer som har en koppling med Nova Skylt Handelsbolag och det är Östgren, Peter som är född 1963 och har titeln Bolagsman,