Broby Produkt Utveckling Kommanditbolag

Skåne län

Information

Konsultverksamhet inom maskinkonstruktioner och tillverkningsprocesser, speciellt inriktade på plast industri och sträng-sprutning-,plast-film och plast profil tillverkning.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Broby Produkt Utveckling Kommanditbolag vars bolagstyp är Kommanditbolag.

I Höör så är Broby Produkt Utveckling Kommanditbolag ett av många bolag vars bolagstyp är Kommanditbolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Höör arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Höör och i Skåne län. Redan 1991-06-04 så skapades Broby Produkt Utveckling Kommanditbolag och bolaget är har F-skattsedel Broby Produkt Utveckling Kommanditbolag har haft det sedan 2002-09-21.

Broby Produkt Utveckling Kommanditbolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2002-09-21

916752-6541 är organisationsnummret för bolaget som finns i Höör.

Just nu är Broby Produkt Utveckling Kommanditbolag och det finns många bolag som är i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Broby Produkt Utveckling Kommanditbolag så går det att nå dem via telefon på 042-59396 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

; Firman tecknas av komplementären.

Följande personer är på något sätt aktiva inom Broby Produkt Utveckling Kommanditbolag är Persson, Olle Roland som är född och har titeln Komplementär,Bosatt i land utanför EES, Hansen, Connie som är född och har titeln Kommanditdelägare,Bosatt i land utanför EES, .