MELLANSKÅNES FASTIGHETSSERVICE HANDELSBOLAG BENGTSSON & CO.

Skåne län

Information

I Höör finns det ett Handelsbolag som heter MELLANSKÅNES FASTIGHETSSERVICE HANDELSBOLAG BENGTSSON & CO.. Det finns flera verksamheter som liknar MELLANSKÅNES FASTIGHETSSERVICE HANDELSBOLAG BENGTSSON & CO. i Skåne län. Höör är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

MELLANSKÅNES FASTIGHETSSERVICE HANDELSBOLAG BENGTSSON & CO. är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Skåne län.

Sedan 1989-08-08 så har MELLANSKÅNES FASTIGHETSSERVICE HANDELSBOLAG BENGTSSON & CO. varit registrerat och sedan 1993-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är MELLANSKÅNES FASTIGHETSSERVICE HANDELSBOLAG BENGTSSON & CO. och det finns fler verksamheter som är det i Höör.

Vill man komma i kontakt med MELLANSKÅNES FASTIGHETSSERVICE HANDELSBOLAG BENGTSSON & CO. så kan man gör det genom att posta ett brev till Storg. 39, 243 30, Höör. Vi ni istället prata med MELLANSKÅNES FASTIGHETSSERVICE HANDELSBOLAG BENGTSSON & CO. så kan ni göra det på 0413-21844.

Fastighetsskötsel.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag BENGTSSON, BENGT ÅKE som är född 1929 och har titeln Bolagsman, BENGTSSON, INGRID MILDRED som är född 1930 och har titeln Bolagsman, .

; BOLAGSMÄNNEN VAR FÖR SIG. .

MELLANSKÅNES FASTIGHETSSERVICE HANDELSBOLAG BENGTSSON & CO. har 916763-5607 som sitt organisationsnummer.