FÄLTUTRUSTNING HANDELSBOLAG B & S-E ÅSGOT

Skåne län

Information

916763-5920 är organisationsnummer för företaget FÄLTUTRUSTNING HANDELSBOLAG B & S-E ÅSGOT. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som FÄLTUTRUSTNING HANDELSBOLAG B & S-E ÅSGOT är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Höör som är den kommunen som FÄLTUTRUSTNING HANDELSBOLAG B & S-E ÅSGOT finns i.

FÄLTUTRUSTNING HANDELSBOLAG B & S-E ÅSGOT har varit registrerat sedan 1989-02-23 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för FÄLTUTRUSTNING HANDELSBOLAG B & S-E ÅSGOT så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

FÄLTUTRUSTNING HANDELSBOLAG B & S-E ÅSGOT är och det finns flera bolag i Höör som också är .

Firmatecknare för FÄLTUTRUSTNING HANDELSBOLAG B & S-E ÅSGOT är följande:
; BOLAGSMÄNNEN VAR FÖR SIG.

Vill ni komma i kontakt med FÄLTUTRUSTNING HANDELSBOLAG B & S-E ÅSGOT så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Ormanäs 819, 243 91, Höör

Handel med beklädnadsmateriel.

Det finns olika personer som har en koppling med FÄLTUTRUSTNING HANDELSBOLAG B & S-E ÅSGOT och det är ÅSGOT, SVEN ERIK som är född 1933 och har titeln Bolagsman, Åsgot, Britta Ingegärd som är född 1939 och har titeln Bolagsman,