MUNKAMÖLLAN KOMMANDITBOLAG

Skåne län

Information

Kommanditbolag finns det flera av i Höör och MUNKAMÖLLAN KOMMANDITBOLAG är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och MUNKAMÖLLAN KOMMANDITBOLAG är ett av dem. Statusen för MUNKAMÖLLAN KOMMANDITBOLAG är att Bolaget är aktivt.

MUNKAMÖLLAN KOMMANDITBOLAG är ett Kommanditbolag och skapades 1989-02-08. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Höör där bolaget finns i jobbar för att bolag som MUNKAMÖLLAN KOMMANDITBOLAG ska trivas.

MUNKAMÖLLAN KOMMANDITBOLAG är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01. I Höör så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Tillverkning och försäljning av träartiklar.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att MUNKAMÖLLAN KOMMANDITBOLAG är momsregistrerat och det har de varit sedan 1989-01-01.

Idag är MUNKAMÖLLAN KOMMANDITBOLAG och det finns flera bolag som är det idag i Höör.

Vill man komma i kontakt med MUNKAMÖLLAN KOMMANDITBOLAG så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0413-24257.

Firman tecknas ensam av -komplementären.

De som är på något sätt har med MUNKAMÖLLAN KOMMANDITBOLAG är Gärdebring, Clas Ingvar Christer som är född 1952 och har titeln Komplementär, Bertilsson Stolt, Mona Gunilla som är född 1951 och har titeln Kommanditdelägare, .

MUNKAMÖLLAN KOMMANDITBOLAG har 916763-6829 som sitt organisationsnummer.