BIRGIT JOSEFSON KOSTUTBILDNING HANDELSBOLAG

Skåne län

Information

BIRGIT JOSEFSON KOSTUTBILDNING HANDELSBOLAG är ett bolag som finns i Höör. I BIRGIT JOSEFSON KOSTUTBILDNING HANDELSBOLAG finns det lite olika personer som är förknippade och det är HALLENBORG JOSEFSSON, BIRGIT som är född 1950 och har titeln Bolagsman, JOSEFSSON, STEFAN JOHAN EVERT som är född 1950 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med BIRGIT JOSEFSON KOSTUTBILDNING HANDELSBOLAG så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå BIRGIT JOSEFSON KOSTUTBILDNING HANDELSBOLAG på telefon 0413-25025.

Konsult- och utbildningsverksamhet inom kost och näring.

Idag är BIRGIT JOSEFSON KOSTUTBILDNING HANDELSBOLAG av bolagstypen Handelsbolag.

BIRGIT JOSEFSON KOSTUTBILDNING HANDELSBOLAG är ett av många bolag som finns i Skåne län och Höör arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

BIRGIT JOSEFSON KOSTUTBILDNING HANDELSBOLAG innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1995-01-01 och BIRGIT JOSEFSON KOSTUTBILDNING HANDELSBOLAG är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1991-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för BIRGIT JOSEFSON KOSTUTBILDNING HANDELSBOLAG så är det följande:
; BOLAGSMÄNNEN VAR FÖR SIG.

BIRGIT JOSEFSON KOSTUTBILDNING HANDELSBOLAG har 916767-3384 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.