Avanti Sport & Fastighets Handelsbolag

Skåne län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Höör och Avanti Sport & Fastighets Handelsbolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Avanti Sport & Fastighets Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Avanti Sport & Fastighets Handelsbolag är att Bolaget är inaktivt.

Avanti Sport & Fastighets Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 2007-11-14. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Höör där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Avanti Sport & Fastighets Handelsbolag ska trivas.

I Höör så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Försäljning av sportartiklar samt fastighetsförvaltning och därmed förenlig verksamhet Konsultverksamhet inom sportkonfektion, handel med fast och lös egendom.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Avanti Sport & Fastighets Handelsbolag inte är momsregistrerat.

Idag är Avanti Sport & Fastighets Handelsbolag och det finns flera verksamheter som är det idag i Höör.

Vill man komma i kontakt med Avanti Sport & Fastighets Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0413-24475.

Firman tecknas var för sig av -bolagsmännen.

De som är på något sätt har med Avanti Sport & Fastighets Handelsbolag är Nanasi, Per Dennis som är född 1973 och har titeln Bolagsman, Nanasi, Thomas Josef som är född 1965 och har titeln Bolagsman, .

Avanti Sport & Fastighets Handelsbolag har 916775-1859 som sitt organisationsnummer.