Jöni Bygg Handelsbolag

Skåne län

Information

969632-4749 är organisationsnummer för företaget Jöni Bygg Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Jöni Bygg Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Höör som är den kommunen som Jöni Bygg Handelsbolag finns i.

Jöni Bygg Handelsbolag har varit registrerat sedan 1996-11-20 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Jöni Bygg Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-07-31.

Jöni Bygg Handelsbolag är och det finns flera bolag i Höör som också är .

Firmatecknare för Jöni Bygg Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av Knut Arne Gunnar Nilsson.

Vill ni komma i kontakt med Jöni Bygg Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0413-20478 eller genom brev på följande adress:
G. Torg 8, 243 30, Höör

Reparationer och underhållsarbeten inom byggnadsbranschen.

Det finns olika personer som har en koppling med Jöni Bygg Handelsbolag och det är Nilsson, Inga-Britt Marianne som är född 1948 och har titeln Bolagsman, Nilsson, Knut Arne Gunnar som är född 1943 och har titeln Bolagsman,