Enveco Products Handelsbolag

Skåne län

Information

969636-1717 är organisationsnummer för företaget Enveco Products Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Enveco Products Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Höör som är den kommunen som Enveco Products Handelsbolag finns i.

Enveco Products Handelsbolag har varit registrerat sedan 1997-03-05 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Enveco Products Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Enveco Products Handelsbolag är och det finns flera bolag i Höör som också är .

Firmatecknare för Enveco Products Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Enveco Products Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0413-26254 eller genom brev på följande adress:
Lars Ols v. 2, 243 93, Höör

Bolaget skall bedriva tillverkning, marknadsföring och för- säljning av utrustning inom handikapps-, jordbruks- och skogs- sektorn, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Enveco Products Handelsbolag och det är Olsson, Bror Börje som är född 1937 och har titeln Bolagsman, Olsson, Kerstin Birgitta som är född 1952 och har titeln Bolagsman,