TSI - Teknik Handelsbolag

Skåne län

Information

TSI - Teknik Handelsbolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Höör som är den kommunen där TSI - Teknik Handelsbolag finns. I Höör så finns det många olika Handelsbolag och i Skåne län så finns det ännu fler Handelsbolag. TSI - Teknik Handelsbolag tillhör verksamheterstypen Handelsbolag och verksamheten har F-skatt vilket TSI - Teknik Handelsbolag har haft sedan 1998-01-01. TSI - Teknik Handelsbolag har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till TSI - Teknik Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Storg. 26, 243 30, Höör men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0413-21121.

Höör arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

TSI - Teknik Handelsbolag har idag 969646-0683 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för TSI - Teknik Handelsbolag

Tillhandahålla efterfrågad service och reparation på allehanda mindre trädgårds- och skogsmaskiner, redskap hos såväl konsument som företag. Utveckling, tillverkning och installation av företrädesvis VVS- produkter.

I TSI - Teknik Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Werell, Karin Birgitta Catharine som är född 1958 och har titeln Bolagsman, Werell, Stig Kalervo som är född 1959 och har titeln Bolagsman, .