BYGGami Kommanditbolag

Skåne län

Information

969663-0517 är organisationsnummer för företaget BYGGami Kommanditbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som BYGGami Kommanditbolag är Kommanditbolag. Det finns idag flera olika Kommanditbolag i Höör som är den kommunen som BYGGami Kommanditbolag finns i.

BYGGami Kommanditbolag har varit registrerat sedan 1999-10-14 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1999-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för BYGGami Kommanditbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1999-01-01.

BYGGami Kommanditbolag är och det finns flera bolag i Höör som också är .

Firmatecknare för BYGGami Kommanditbolag är följande:
Firman tecknas av komplementären.

Vill ni komma i kontakt med BYGGami Kommanditbolag så kan ni göra det på telefon genom 070-6774034 eller genom brev på följande adress:
Snogeröd 3, 243 95, Höör

Bygg, snickeri och konsultering inom byggbranschen samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med BYGGami Kommanditbolag och det är Andersson, Håkan Torbjörn som är född 1962 och har titeln Komplementär, Andersson, Mari Therés som är född 1976 och har titeln Kommanditdelägare,