Form & Fantasi i Höör Handelsbolag

Skåne län

Information

969663-6944 är organisationsnummer för företaget Form & Fantasi i Höör Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Form & Fantasi i Höör Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Höör som är den kommunen som Form & Fantasi i Höör Handelsbolag finns i.

Form & Fantasi i Höör Handelsbolag har varit registrerat sedan 1999-11-04 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-01-20 vill man istället veta hur det står till med momsen för Form & Fantasi i Höör Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-01-20.

Form & Fantasi i Höör Handelsbolag är och det finns flera bolag i Höör som också är .

Firmatecknare för Form & Fantasi i Höör Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Form & Fantasi i Höör Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0413-29129 eller genom brev på följande adress:

Handel med varor och växter för trädgårdsdesign och utsmyckning av offentliga rum. Handel med barnkläder.

Det finns olika personer som har en koppling med Form & Fantasi i Höör Handelsbolag och det är Falk, Johan Anders som är född 1968 och har titeln Bolagsman, Lindström Falk, Karin Charlotta som är född 1965 och har titeln Bolagsman,