Margits Blommor Kommanditbolag

Skåne län

Information

969674-0548 är organisationsnummer för företaget Margits Blommor Kommanditbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Margits Blommor Kommanditbolag är Kommanditbolag. Det finns idag flera olika Kommanditbolag i Höör som är den kommunen som Margits Blommor Kommanditbolag finns i.

Margits Blommor Kommanditbolag har varit registrerat sedan 2000-11-29 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Margits Blommor Kommanditbolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Margits Blommor Kommanditbolag är och det finns flera bolag i Höör som också är .

Firmatecknare för Margits Blommor Kommanditbolag är följande:
Firman tecknas av komplementären.

Vill ni komma i kontakt med Margits Blommor Kommanditbolag så kan ni göra det på telefon genom 0413-26099 eller genom brev på följande adress:
Västanv. 5, 243 35, Höör

Blomsterhandel.

Det finns olika personer som har en koppling med Margits Blommor Kommanditbolag och det är Hansson, Britt-Inger Maria som är född 1945 och har titeln Komplementär, Hansson, Carl Anders som är född 1945 och har titeln Kommanditdelägare,