Materialkonsulterna - Yvonne & Gunilla Handelsbolag

Skåne län

Information

Materialkonsulterna - Yvonne & Gunilla Handelsbolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Höör som är den kommunen där Materialkonsulterna - Yvonne & Gunilla Handelsbolag finns. I Höör så finns det många olika Handelsbolag och i Skåne län så finns det ännu fler Handelsbolag. Materialkonsulterna - Yvonne & Gunilla Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och bolaget har F-skatt vilket Materialkonsulterna - Yvonne & Gunilla Handelsbolag har haft sedan 2001-05-05. Materialkonsulterna - Yvonne & Gunilla Handelsbolag har funnits sedan och 2001-05-05 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Materialkonsulterna - Yvonne & Gunilla Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Stampv. 7, 243 31, Höör men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på .

Höör arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Materialkonsulterna - Yvonne & Gunilla Handelsbolag har idag 969676-4654 som sitt organisationummer.

Firman tecknas gemensamt av -bolagsmännen är den som för stunden ansvarar för Materialkonsulterna - Yvonne & Gunilla Handelsbolag

Tillverkning av material för undervisning i framför allt språk. Konsult i ämnena metodik och pedagogik.

I Materialkonsulterna - Yvonne & Gunilla Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Asmundsson, Gunilla som är född 1966 och har titeln Bolagsman, Bengtsson, Yvonne Ulla Lilian som är född 1940 och har titeln Bolagsman, .