Lucky Entertainment Handelsbolag

Skåne län

Information

Lucky Entertainment Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Höör. Det är nämligen den kommunen som Lucky Entertainment Handelsbolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Lucky Entertainment Handelsbolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2003-06-07.

Lucky Entertainment Handelsbolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2003-05-15. Men sedan 2003-06-07 så har Lucky Entertainment Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Bruksv., 243 35, Höör. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Lucky Entertainment Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0413-22334.

Höör arbetar för att verksamheter som Lucky Entertainment Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Lucky Entertainment Handelsbolag. Det finns flera verksamheter i Skåne län.

Restaurang verksamhet Bar och Pub konferenser

Firmatecknare för Lucky Entertainment Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Lucky Entertainment Handelsbolag och det är följande personer, Abrahamsson, Emil Håkan som är född 1975 och har titeln Bolagsman, Fritzin, Ted Anders Daniel som är född 1977 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Lucky Entertainment Handelsbolag är 969693-8472.