Wrapaport Data Kommanditbolag

Skåne län

Information

Wrapaport Data Kommanditbolag är ett av många bolag som finns i Höör. Det är nämligen den kommunen som Wrapaport Data Kommanditbolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Wrapaport Data Kommanditbolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2005-08-01.

Wrapaport Data Kommanditbolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2005-07-15. Men sedan 2005-08-05 så har Wrapaport Data Kommanditbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Stormv. 9, 243 35, Höör. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Wrapaport Data Kommanditbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0413-69800.

Höör arbetar för att bolag som Wrapaport Data Kommanditbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Wrapaport Data Kommanditbolag. Det finns flera bolag i Skåne län.

Handel med datorer och kringutrustning samt service. Import och export av motorfordon. Försäljning av skyddsutrustning såsom brandsläckare samt därmed förenlig verksamhet. Partihandel med kläder. Handel och förvaltning av fast egendom jämte därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Wrapaport Data Kommanditbolag är följande:
Firman tecknas ensam av -komplementären.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Wrapaport Data Kommanditbolag och det är följande personer, Göthe, Lennart Sven som är född 1949 och har titeln Komplementär, Poultourtsidis, Neofitos som är född 1944 och har titeln Kommanditdelägare,

Organisationsnummer för Wrapaport Data Kommanditbolag är 969711-9171.