Emerald International Northern Europe Kommanditbolag

Skåne län

Information

Emerald International Northern Europe Kommanditbolag är ett av många bolag som finns i Höör. Det är nämligen den kommunen som Emerald International Northern Europe Kommanditbolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Emerald International Northern Europe Kommanditbolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2006-03-02.

Emerald International Northern Europe Kommanditbolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2006-02-21. Men sedan 2006-03-02 så har Emerald International Northern Europe Kommanditbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Bredg. 6, 243 32, Höör. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Emerald International Northern Europe Kommanditbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0413-25225.

Höör arbetar för att bolag som Emerald International Northern Europe Kommanditbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Emerald International Northern Europe Kommanditbolag. Det finns flera bolag i Skåne län.

Konsult inom företagsutveckling, businessplaner.

Firmatecknare för Emerald International Northern Europe Kommanditbolag är följande:
Firman tecknas av komplementären..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Emerald International Northern Europe Kommanditbolag och det är följande personer, Handley, Gary Arthur som är född 1961 och har titeln Komplementär, Westergren, Karl Håkan som är född 1937 och har titeln Kommanditdelägare,

Organisationsnummer för Emerald International Northern Europe Kommanditbolag är 969716-9713.