BO - KE - Bil o Handel Handelsbolag

Skåne län

Information

969724-0514 är organisationsnummer för verksamheten BO - KE - Bil o Handel Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som BO - KE - Bil o Handel Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Höör som är den kommunen som BO - KE - Bil o Handel Handelsbolag finns i.

BO - KE - Bil o Handel Handelsbolag har varit registrerat sedan 2007-01-18 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för BO - KE - Bil o Handel Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

BO - KE - Bil o Handel Handelsbolag är och det finns flera verksamheter i Höör som också är .

Firmatecknare för BO - KE - Bil o Handel Handelsbolag är följande:
Firman tecknas gemensamt av -bolagsmännen

Vill ni komma i kontakt med BO - KE - Bil o Handel Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 070-2268768 eller genom brev på följande adress:
Revingev. 19, 240 35, Harlösa

Verksamheten skall bestå av handel med bilar och MC. Båtar och båtmotorer samt handel med reservdelar. Handel med mekanismer och vertyg samt där tillhörande utrustning.

Det finns olika personer som har en koppling med BO - KE - Bil o Handel Handelsbolag och det är Böhling-Petersen, Bo som är född 1968 och har titeln Bolagsman, Hult, Rolf Inge Kenneth som är född 1951 och har titeln Bolagsman,