Ringsjöbygdens Skötsel & Anläggning Handelsbolag

Skåne län

Information

Ringsjöbygdens Skötsel & Anläggning Handelsbolag är ett bolag som finns i Höör. I Ringsjöbygdens Skötsel & Anläggning Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Olsson, Jan Rasmus som är född 1974 och har titeln Bolagsman, Olsson, Nils Ola som är född 1977 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Ringsjöbygdens Skötsel & Anläggning Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Ringsjöbygdens Skötsel & Anläggning Handelsbolag på telefon 070-4820976.

Trädgårdsskötsel och anläggning.

Idag är Ringsjöbygdens Skötsel & Anläggning Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Ringsjöbygdens Skötsel & Anläggning Handelsbolag är ett av många bolag som finns i Skåne län och Höör arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Ringsjöbygdens Skötsel & Anläggning Handelsbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-07-30 och Ringsjöbygdens Skötsel & Anläggning Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-07-30.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Ringsjöbygdens Skötsel & Anläggning Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Ringsjöbygdens Skötsel & Anläggning Handelsbolag har 969727-8316 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.