Italconsult 2 Kronors Lucia Di Svezia

Skåne län

Information

Italconsult 2 Kronors Lucia Di Svezia är ett bolag som finns i Höör. I Italconsult 2 Kronors Lucia Di Svezia finns det lite olika personer som är förknippade och det är Tajani, Angelo som är född 1936 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Italconsult 2 Kronors Lucia Di Svezia så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Italconsult 2 Kronors Lucia Di Svezia på telefon 0413-33565.

Bokförlag samt konsultativ verksamhet inom organisation av evenemang inom turistnäring.

Idag är Italconsult 2 Kronors Lucia Di Svezia av bolagstypen Enskild firma.

Italconsult 2 Kronors Lucia Di Svezia är ett av många bolag som finns i Skåne län och Höör arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Italconsult 2 Kronors Lucia Di Svezia innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1996-01-01 och Italconsult 2 Kronors Lucia Di Svezia är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Italconsult 2 Kronors Lucia Di Svezia så är det följande:

Italconsult 2 Kronors Lucia Di Svezia har 360224-XXXX som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.