All-Schakt i Höör Kenneth Nilsson

Skåne län

Information

391103-XXXX är organisationsnummer för företaget All-Schakt i Höör Kenneth Nilsson. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som All-Schakt i Höör Kenneth Nilsson är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Höör som är den kommunen som All-Schakt i Höör Kenneth Nilsson finns i.

All-Schakt i Höör Kenneth Nilsson har varit registrerat sedan 1995-12-18 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för All-Schakt i Höör Kenneth Nilsson så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

All-Schakt i Höör Kenneth Nilsson är och det finns flera bolag i Höör som också är .

Firmatecknare för All-Schakt i Höör Kenneth Nilsson är följande:

Vill ni komma i kontakt med All-Schakt i Höör Kenneth Nilsson så kan ni göra det på telefon genom 010-2443399 eller genom brev på följande adress:

Entreprenadverksamhet och transportverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med All-Schakt i Höör Kenneth Nilsson och det är Nilsson, Jan Kenneth som är född 1939 och har titeln Innehavare av enskild firma, Nilsson, Jan Kenneth som är född 1939 och har titeln Innehavare av enskild firma,