J-E SWÄRDS

Skåne län

Information

400625-XXXX är organisationsnummer för verksamheten J-E SWÄRDS. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som J-E SWÄRDS är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Höör som är den kommunen som J-E SWÄRDS finns i.

J-E SWÄRDS har varit registrerat sedan 1982-07-01 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för J-E SWÄRDS så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1980-01-01.

J-E SWÄRDS är och det finns flera verksamheter i Höör som också är .

Firmatecknare för J-E SWÄRDS är följande:

Vill ni komma i kontakt med J-E SWÄRDS så kan ni göra det på telefon genom 0451-62712 eller genom brev på följande adress:

Maskinell avverkning och drivning av virke inom skogen

Det finns olika personer som har en koppling med J-E SWÄRDS och det är SVÄRD, JAN ERIK som är född 1940 och har titeln Innehavare av enskild firma,