Tjörnarps Blomster & Gamla Ting

Skåne län

Information

Tjörnarps Blomster & Gamla Ting är ett av många bolag som finns i Höör. Det är nämligen den kommunen som Tjörnarps Blomster & Gamla Ting finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Tjörnarps Blomster & Gamla Ting är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1999-01-01.

Tjörnarps Blomster & Gamla Ting som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1999-05-21. Men sedan 1999-01-01 så har Tjörnarps Blomster & Gamla Ting varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Tjörnarps Blomster & Gamla Ting så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0451-69093.

Höör arbetar för att bolag som Tjörnarps Blomster & Gamla Ting ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Tjörnarps Blomster & Gamla Ting. Det finns flera bolag i Skåne län.

Krukor, snittblommor och gröna växter. Second handkläder - barn och dam -, begagnade möbler, glas, porslin, dukar, bonader, husgeråd samat kuriosa såsom krukor, prydnadssaker, ljusmanchetter och skålar.

Firmatecknare för Tjörnarps Blomster & Gamla Ting är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Tjörnarps Blomster & Gamla Ting och det är följande personer, Andersson, Serojny Olivia som är född 1941 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Tjörnarps Blomster & Gamla Ting är 411118-XXXX.