Antikt & Betong C. Nilsson

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Höör och Antikt & Betong C. Nilsson är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Antikt & Betong C. Nilsson är ett av dem. Statusen för Antikt & Betong C. Nilsson är att Bolaget är aktivt.

Antikt & Betong C. Nilsson är ett Enskild firma och skapades 1992-10-20. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Höör där bolaget finns i jobbar för att bolag som Antikt & Betong C. Nilsson ska trivas.

I Höör så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Begagnade varor såsom porslin, glas, metallföremål, möbler, semiantikt, konstverk, samlarföremål såsom konst, mynt, frimärken, porslinstallrikar och figurer, antikviteter. Byggföremål.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Antikt & Betong C. Nilsson är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Antikt & Betong C. Nilsson och det finns flera bolag som är det idag i Höör.

Vill man komma i kontakt med Antikt & Betong C. Nilsson så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0413-23891.

.

De som är på något sätt har med Antikt & Betong C. Nilsson är Nilsson, Curt Christer som är född 1943 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Antikt & Betong C. Nilsson har 430821-XXXX som sitt organisationsnummer.